Kijk en luister Groninger Woonbehoefte Live van donderdag 23 april terug.

Groningen werkt aan een nieuwe woonvisie. Daarin zetten we het beleid uiteen over alles wat met wonen in onze gemeente te maken heeft. De afgelopen maanden hebben we veel gesprekken gevoerd en ideeën opgehaald. Die hebben we verwerkt in een eerste concepttekst. We zijn benieuwd wat je ervan vindt.

Op deze site lees je de concept-woonvisie. We leggen je graag een aantal vragen voor. Jouw mening helpt ons om noodzakelijke aanvullingen te doen en de puntjes op de i te zetten, voordat de woonvisie richting besluitvorming gaat.

Je kunt op twee manieren helpen: beantwoord een aantal open vragen bij Praat mee! of beantwoord stellingen bij Help mee! en bekijk wat andere Groningers belangrijk vinden.

Benieuwd naar de uitkomsten? Kijk en luister dan op donderdag 23 april tussen 16.00 en 17.00 uur naar Groninger Woonbehoefte Live. Daar leggen we de binnengekomen vragen, opmerkingen en antwoorden voor aan wethouder Roeland van der Schaaf en programmaleider wonen René Asschert.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond de nieuwe woonvisie? Stuur een bericht naar info@groningerwoonbehoefte.nl. Je ontvangt dan een herinnering voor Groninger Woonbehoefte Live en hoort van ons wanneer de woonvisie klaar is.

Groninger Woonbehoefte Live zenden we ‘coronaproof’ uit, via de YouTube-kanalen van de gemeente Groningen en GRAS. Na afloop is de uitzending daar ook terug te kijken.